OM MIDTJYSK MASKINMONTERING

Siden 2006

Hos Midtjysk Maskinmontering i Varde reparer vi alt inden for diverse møllerimaskiner til kornbehandling.

Vi udfører alt indenfor snegle, redler, elevatorer og siloer til kornbehandling, kraning af store maskiner, salg og montering af rakorafer, siloer, fremstilling af specialmaskiner og montering af møllerimaskiner.

Vi har eksisteret siden 2006. 7 engagerede medarbejdere, en række freelancere og underleverandører sørger for, at servicere kunder over hele Danmark.

Gazelle virksomhed

i 2018 og 2019

I både 2018 og 2019 var vi så heldige at blive udnævnt til Gazelle virksomhed af Børsen.

Vi vækstede på både overskud og personale – og er naturligvis stolte af denne hæder.

Gazellevirksomhed er en betegnelse for en hurtigt-voksende virksomhed som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Udtrykket udspringer af den årlige gazelleundersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995.

Maskinmonterings-
optager i hele Danmark

Vi er en professionel samarbejdspartner

Maskinmontering i Vestjylland og resten af Danmark

Vi kører bl.a. for DLG, Valsemøllen, Danish Agro og Vestjylland Andel samt diverse landmænd i Vestjylland og resten af Danmark. Hos Midtjysk Maskinmontering er vi leveringsdygtige af alt inden for kornbehandling: Snegle, elevator, redler og siloer til nye anlæg.

Montering

Vi monterer hele anlæg fra møllerifabrikken Skjold Sæby, Lachenmeyer, Cimber, Fjordvejens Maskinfabrik, Frema og BM Silo – og vi monterer siloer i hele Danmark og i Norge.

Komplette Rakoraf anlæg

Vi leverer også komplet anlæg af Rakoraf – og som de eneste i Danmark lagerfører vi et komplet varelager til Rakoraf. Maskinen suger kornet ind på de forskellige afdelinger fra bilerne og tager en korn prøve af råvaren.

Et godt samarbejde

- med Kvong Smedie

Gennem en årrække har vi samarbejdet med Kvong Smede A/S. Sammen har vi blandt andet række maskiner, så vi kan bukke, svejse, klippe i plader, rør og så videre.

KVONG A/S har rødder over 50 år tilbage, og beskæftiger sig med alt indenfor VVS-, Kloak-, Entrepenør-, Smedearbejde, samt kunder indenfor landbruget. ​Målsætningen er klar: Tilfredse kunder og håndværksmæssig stolthed.

Kontakt os på her >>>

Vi er klar til at løse dine næste opgave indenfor maskinmontering. Ring til os på 20 29 27 37.